Assembly

Stafa bestaat bijna 40 jaar. Met de kennis en ervaring opgedaan gedurende die jaren zijn we een belangrijke speler geworden in de huidige markt van bevestigingsmaterialen. Stafa Assembly biedt u zéér veel toegevoegde waarde in het efficiënt verpakken van componenten onder uw eigen private label, de geautomatiseerde samenstelling van uw montagesets en klant specifieke oplossingen voor uw voorraadbeheer.

Toegewijde medewerkers, een effectief kwaliteitssysteem, een hypermodern machinepark, uitstekende productie-, opslag- en distributiecapaciteiten dragen bij aan maximale klanttevredenheid!

Procesbeheersing en kwaliteitsmanagement
Met de modernste faciliteiten en productiemiddelen biedt Stafa u flexibele verpakkingscapaciteiten en -technieken waarbij procesbeheersing en kwaliteitsmanagement belangrijke sleutelstukken zijn. We opereren volledig conform uw specificaties; alles is mogelijk. Op die manier neemt Stafa deskundig uw kostbare bedrijfsprocessen over en kunt u interessante besparingen realiseren!

Meer over de services van Stafa Assembly,  vindt u hier! Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers