Stafa Group

Stafa Group: verbonden in vertrouwde kwaliteit

Stafa Group: een naam voor vertrouwd partnerschap. Op elke vraag op het brede vlak van bevestigingsmaterialen biedt Stafa Group het beste antwoord. Altijd. Met de hoogst mogelijke flexibiliteit en kwaliteit en met een even ondernemende als persoonlijke blik. Precies zoals u al vijfendertig jaar van ons gewend bent.

Altijd verzekerd van het beste

Onder de stevige paraplu van de Stafa Group bundelen Stafa Trading, Stafa Industry, Stafa Specia Parts, Stafa Assembly, Stafa Retail en Stafa Direct hun deskundige krachten nog sterker. Of we nu uw hele logistiek voor bevestigingsmaterialen efficiënt uit handen nemen, een compleet pakket aan hoogwaardige standaard bevestigingsmaterialen en speciale componenten op maat leveren, zorg dragen voor de slimste verpakkingsmethode of uw importen tegen de gunstigste condities verzorgen: u bent altijd verzekerd van kwaliteit en service.

De kracht van de connectie

Dat is namelijk de kracht van onze connectie. Een connectie die we als Stafa Group delen met elkaar, met onze leveranciers, met de wereldwijde markt en vooral met u.

Stafa Group: We connect Quality & Flexibility