Direct

Stafa Direct is gespecialiseerd in de rechtstreekse import van bevestigingsmaterialen vanuit Aziatische landen zoals China, Taiwan, Maleisië en Thailand.

Door in te kopen via Stafa Direct heeft u de mogelijkheid producten te betrekken volgens uw specificaties tegen de beste condities. U heeft onmiddellijk prijsvoordeel, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Door zelf grote volumes te importeren, kunnen wij vrij eenvoudig tegen lage kosten andere bedrijven adviseren en assisteren die veel kleinere hoeveelheden nodig hebben. De goederen worden rechtstreeks vanuit onze fabrieken in containers bij u afgeleverd. Wij kunnen zelfs, indien gewenst het hele importtraject voor u verzorgen, inclusief invoer en vervoer van de haven naar uw opgegeven adres.

Rechtstreekse importeren houdt in voor u dat uw order wordt geproduceerd in één van onze fabrieken in bovengenoemde landen en daarna direct per container wordt verzonden naar uw magazijn of waar dan ook in Europa. Stafa Direct houdt geen voorraad en onderscheidt zich hiermee van andere groothandelaren en kan zodoende werken tegen een geringe marge. De meeste fabrieken hanteren momenteel een periode van circa 4 maanden die nodig is om uw order te produceren. Daar bovenop komt nog 1 maand vaartijd. Al met al komt dat dus neer op ongeveer 5 maanden levertijd alvorens de zending bij u uiteindelijk wordt afgeleverd. In overleg zijn hier aanpassingen op mogelijk.  Belangrijk om te vermelden is dat u in het gehele proces wel de volledige verantwoordelijkheid draagt. Normaliter worden alleen orders geaccepteerd van minimaal een container per productgroep (b.v. moeren). Bij uitzondering kan hiervan worden afgeweken en kunnen ook ‘gemixte’ containers worden besteld.

Onze fabrieken zijn voor wat betreft het verpakken zeer flexibel. Meestal kunnen hier uw wensen worden ingevuld aangaande soort doos, label, aantal per doos, etc. De kosten hiervoor zijn, zeker in vergelijking met Europa, zeer laag. Ook is het mogelijk de verpakkingen te voorzien van uw uitstraling.

Veel (groot-)handelaren, inkoopcombinaties en doe-het-zelf ketens weten hun weg naar Stafa te vinden.

Of Stafa Direct ook iets voor u kan betekenen? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Dat kan direct met
1 van onze medewerkers of via onze contactpagina.