Downloads

Onderstaande documenten zouden wel eens belangrijk, handig of interessant voor u kunnen zijn.

Discussie, nieuws en opinie

  • Er wordt veelvuldig over zeswaardig chroomhoudende oppervlaktebehandelingen gesproken. Onze partner in oppervlaktetechnieken heeft het een en ander uiteengezet in een interessant artikel
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen, of wel corporate social responsibillity, behoort ook tot onze filosofie. Lees hier wat Stafa hierover te vertellen heeft.
  • Ieder bedrijf heeft een eigen werkwijze en elk productieproces is anders. Daarom denkt Stafa in logistieke concepten.


Quality statements, certificaten, handleidingen

SHR-certificaat

Het SHR-keurmerk mag door een product worden gevoerd als SHR heeft vastgesteld dat de prestaties die door de fabrikant of leverancier worden geclaimd, ook daadwerkelijk behaald worden. De eigenschappen die worden onderzocht zijn: uittrekweerstand, intrekweerstand, indraaimoment en buigsterkte. Multi-schroeven en Multi+ schroeven hebben een dergelijke SHR-certificaat.


Declaration of Performance

Vanaf 1 juli 2013 is de Europese Verordening Bouwproducten van kracht. Deze verordening verlangt van ons dat onze producten buiten een CE-markering ook voorzien zijn van een prestatieverklaring. De zogenoemde Declaration of Performance (DoP) hebben we met zorg samengesteld en voor u beschikbaar gesteld. De DoP’s kunt u vanaf heden dus hier vinden.