Flexibiliteit

Wat u wens ook is, wij voeren dat voor u uit! Het flexibel reageren op specifieke wensen van klanten is 1 van onze krachten. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het volgende:

Het in eigen beheer doen van corrosie beschermende oppervlaktebehandelingen. Daarnaast kunnen wij elektrolytisch, thermisch en mechanisch verzinken van artikelen. Maar ook voor geomet, dacromet, sherardiseren-diffussie verzinken, zincrolyte, kunt u bij ons terecht

Bagging & kitting, wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in bagging en kitting en zijn hierin de uitgesproken specialist in de markt! Voor dit productieproces heeft Stafa de modernste verpakkingsmachines in Europa! Met bagging and kitting bedoelen we de (volautomatische) productie van montagesets / kits of assortimentsverpakkingen met verschillende onderdelen of componenten.

Private labelling, het leveren van complete salesverpakkingen bevestigingsmaterialen en services voor bedrijven die een eigen ‘brand’ of ‘label’ verpakking in de markt zetten. Om u verder te ontlasten kunnen we tevens alle soorten en maten verpakkingsmaterialen verzorgen en hierin adviseren. Wanneer onze klant hiervoor al een eigen leverancier heeft kunnen wij voor de klant inkoop en voorraadbeheersing verzorgen zodat dit in het gehele traject meeloopt.

Naast onze eigen voorraden kunnen wij ook uw voorraad beheren. Heeft u niet voldoende ruimte om een eigen voorraad aan te houden, wilt u de risico’s die het aanhouden van een voorraad met zich meebrengt uit handen geven of wilt u uw kosten zo minimaal mogelijk houden? Wij beschikken over voldoende ruimte om ook uw voorraden op te slaan en te beheren. Onze magazijnen bieden zeker ruimte aan meer dan 20.000 pallets & 15.000 box locaties.

Productsourcing; naast het leveren van standaard bevestigingsartikelen (DIN/ISO) kunnen wij speciale componenten vervaardigd op klant specifieke basis/tekening aanleveren.

C-partsmanagement; wij kunnen het hele proces van C-parts (kleine verbruiksartikelen) voor u overnemen. Het verkrijgen van C-parts is een behoorlijk kostbare aangelegenheid. Door dit proces aan ons over te laten kunt u uw kosten zo laag mogelijk houden.

Door de introductie van een papierloos magazijn hebben wij een zeer hoge uitleveringsgraad. Ook voor Just-In-Time & spoed leveringen draaien wij onze hand niet om.