Kwaliteit

De Stafa Group heeft kwaliteit hoog in haar vaandel staan. Producten, services & processen worden regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles zodat u altijd en op ieder gewenst moment over de beste artikelen kunt beschikken. Waar dit uit blijkt?

Sinds 1997 zijn wij een ISO9001:2008 gecertificeerde organisatie. 

Van leveringen controleren wij, steekproefsgewijs, zelf de kwaliteit van de producten en de verpakkingen. Ons eigen laboratorium voert trekproeven op eigen trekbank, hardheidsmetingen, microscopische oppervlaktecontroles en zoutneveltesten uit. Daarnaast testen wij op draadafwijkingen. Indien gewenst kunnen wij certificaten meeleveren bij onze producten.

Met eigen kantoren in Azië (China en Taiwan) zitten wij dicht bij het vuur voor o.a. sourcing en kwaliteitsbewaking. Voor onze importen werken wij uitsluitend samen met gecertificeerde leveranciers die wij regelmatig bezoeken.

Onze processen worden op continue basis gemonitord en waar nodig bijgesteld. Onze verpakkingsmachines zijn geïntegreerde weegsystemen en eind checkwegers. Hierdoor garanderen wij 100% controle op samenstelling, inhoud en gewicht en een zo hoog mogelijke accuratesse.