05-09-2016

Stafa start nieuwe bedrijfsactiviteit: Stafa Retail

Stafa Retail biedt op maat gemaakte concepten op het gebied van o.a. bevestigingsmaterialen, technisch sanitair en ventilatie die ingezet kunnen worden bij doe-het-zelf bouwmarktketens, inkooporganisaties en groothandelaren in binnen- en buitenland.

We hebben daarvoor twee professionele conceptontwikkelaars uit de branche aan ons weten te binden; Jan van Engelen als commercieel manager en Jeroen Wijburg als senior productmanager. Daarmee hebben we marktkennis, ervaring en expertise in huis om een volledig assortiment samen te stellen en dat op vernieuwende wijze naar een functioneel en aantrekkelijk schappenplan te vertalen.
 
Stafa Retail is onderdeel van de Stafa Group. Met vijf business units biedt Stafa altijd een oplossing  in bevestigingsmaterialen. We hebben een omvangrijk leveringsprogramma van meer dan 75.000 bevestigingsartikelen (DIN /ISO) en zijn gespecialiseerd in verzinkte en thermisch verzinkte producten. We beschikken over een modern geoutilleerd bedrijfspand van maar liefst 15.000 m2 waar 20.000 pallets op voorraad staan. Met het modernste machinepark van de Benelux leveren we daarnaast jaarlijks miljoenen verpakkingen zoals private label en montagesets.
 
Wilt u kennismaken met Stafa Retail? Neem gerust contact op met Jan van Engelen via telefoonnummer 06-23645882 of via email engelen@stafa.nl.
Terug naar overzicht