Ondernemend

De Stafa Group opereert vanuit haar handelsgeest. Met deze ondernemende instelling weten wij op ieder probleem een passende oplossing te vinden. Op veranderingen in onze omgeving en intern kunnen wij adequaat reageren. Door het leveren van totaal oplossingen lopen wij voorop in de markt. Onze organisatie is continue in beweging, op zoek naar nieuwe ideeën om bedrijfsprocessen te optimaliseren, bezig met het ontwikkelen van vooruitstrevende concepten en mogelijkheden om onze (toekomstige) klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De Stafa Group is een vooruitstrevende & dynamische organisatie die in de toekomst het maximaal haalbare wil bereiken. Denkt u aan bevestigingsmaterialen; dan denkt u aan Stafa!

  • In 2012 hebben wij onze positionering geherstructureerd. Onder de naam Stafa Group gaan de bedrijven Stafa Holland, Gopak en Neofast als 1 organisatie samenwerken om de markt van bevestigingsmaterialen beter te kunnen bedienen en om naamsbekendheid te generen. Een nieuwe huisstijl met de pay-off Connecting Quality & Flexibilty en een vernieuwde website moeten de nieuwe ingeslagen weg gaan dragen.
  • In het najaar van 2012 start de bouw van een extra pand van 1.500m2 waarin de private label afdeling van Stafa Assembly gehuisvest zal gaan worden. Het totale bedrijfsoppervlakte komt hiermee op +/- 15.000m2