Stafa Special parts

Aan de hand van uw tekening en specificaties draagt Stafa zorg voor de productie van een kwaliteitsproduct. Onze medewerkers zijn gedegen technische onderlegd op het gebied van materialen en bewerkingsmogelijkheden. We hebben jarenlang ervaring en ruime technische kennis om de juiste leverancier te selecteren uit een wereldwijd netwerk van producenten. We zijn onafhankelijk zodat u verzekerd bent van de beste keuze in kwaliteit en prijs.

Draaidelen
Stafa levert draaidelen van staal, roestvast staal, aluminium, messing of kunststof. Elk gewenst aantal is mogelijk; of het nu gaat om 500 of 5 miljoen stuks. Desgewenst kunnen we producten ook op voorraad houden zodat u uw bestellingen kunt afroepen en levertijden kort zijn. Draaidelen tot 50 mm diameter passen prima binnen onze mogelijkheden.

Freesdelen

Voor uw klantspecifieke freesdelen bent u bij Stafa op het juiste adres; massief, of met aluminium extrusieprofiel als uitgangsmateriaal. Alle gangbare oppervlaktebehandelingen zijn mogelijk, inclusief hard en kleur anodiseren. Daarnaast verzorgen we ook specifieke bewerkingen; afkorten, bewerken en trommelontbramen.

Technische veren en draadproducten
Op basis van specificaties, levert Stafa uw bladveren geproduceerd uit verenband met behulp van cnc-gestuurde stansbuigmachines. Daarnaast behoren ook trek- en drukveren en overige draadproducten tot de mogelijkheden

Kleine plaatwerkdelen
Bent u op zoek naar een leverancier van maatwerk plaatwerkdelen? Stafa kent de weg; van stansdelen tot en met lasergesneden delen, tot een plaatdikte van 6 mm. Diverse nabewerkingen zijn mogelijk; zetten, draadgaten en laswerk, evenals verschillende oppervlaktebehandelingen naar wens zoals poedercoating of kataforese lakken.