Kom werken bij Stafa!

Stafa is een gezond en onafhankelijk familiebedrijf opgericht in 1977. Inmiddels werken we met meer dan 100 medewerkers aan de groei van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat het leuk is om bij ons te werken. Daarom kennen we een informele werksfeer en korte communicatielijnen.

Momenteel hebben we de volgende vacatures: 

Maintenance supervisor/
onderhoudsmonteur

Als maintenance supervisor ben je verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden, externe serviceafspraken en reparaties aan ons machinepark dat bestaat uit verschillende geavanceerde verpakkingsmachines.

Lees meer

Avondploeg
medewerkers
 

Student of scholier? Dan kun je bij ons wat bijverdienen in de avonduren. Als productiemedewerker / inpakker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen,controleren en verwerken/verpakken van diverse goederen, onder supervisie van een voorman en/of werkvoorbereider.

Lees meer

Logistiek medewerker / Orderpicker

Als logistiek medewerker / orderpicker ben je medeverantwoordelijk voor de operationele zaken binnen de Stafa Group. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Lees meer

  Een indruk van je werkplek

 Je kunt ons ook altijd een open sollicitatiebrief sturen. Stuur dan een heldere motivatie met CV ter attentie van onze afdeling Personeelszaken.

Stafa Group
Afdeling Personeelszaken 
Den Engelsman 18
6026 RB Maarheeze
Postbus 2670, 6026 ZH Maarheeze
Nederland
E
-mail: jobs@stafa.nl