Kom werken bij Stafa!

Stafa Group groeit. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons bouwen aan het succes van ons familiebedrijf. Stafa Group is opgericht in 1977 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste voorraadhoudende importeurs van bevestigingsmaterialen in de Benelux. Ons bedrijf telt inmiddels 120 betrokken medewerkers die zorgen dat we specialist zijn binnen onze markt. Bij alles wat we doen vinden we het bieden van service, het leveren van kwaliteit, een hoge mate van flexibiliteit en een persoonlijke benadering van groot belang. We vinden het belangrijk dat het prettig is om bij ons te werken; hard werken combineren we daarom met een plezierige werksfeer, korte communicatielijnen en goed teamwork. Samen bereiken we immers het beste resultaat.
 

Momenteel hebben we de volgende vacatures:
  

 • Sales Support Medewerker Franse Markt
  Als Sales Support Medewerker Franse Markt ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders en offertes, als ook het ondersteunen van onze commerciële afdeling. Je werkgebied omvat de Franssprekende markt bestaande uit o.a. (groot)handelaren, grossiers en inkoopcombinaties.
  Lees meer

 • Sales Support Medewerker Export
  Als Sales Support Medewerker export ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders en offertes, als ook het ondersteunen van onze commerciële afdeling. Je werkgebied omvat de buitenlandse markt bestaande uit o.a. (groot)handelaren, grossiers en inkoopcombinaties.
  Lees meer
 • Logistiek medewerker/orderpicker AVONDPLOEG
  Als logistiek medewerker/orderpicker ben je verantwoordelijk voor het picken en verwerken van diverse goederen; je werkt routinematig en volgens vaste procedures. Nauwkeurigheid en snelheid zijn bij al je werkzaamheden van groot belang.
  Lees meer

 • Vakantiewerkers zomerperiode 2019
  Ben jij een gedreven student of scholier die graag iets wil bijverdienen? Overdag of juist ’s avonds? We zijn op zoek naar vakantiewerkers voor de komende zomerperiode. Werktijden van 08.00 uur tot 17.00 uur of van 16.45 uur tot 21.00 uur.
  Lees meer

 • Sales support medewerker Industry
  Als sales support medewerker ben je onderdeel van het commerciële binnendienst team en werk je nauw samen met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders en offertes, als ook het administratief ondersteunen van onze afdeling Industry (eindverbruikers). Lees meer